ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69€ Dismiss

Ασφάλεια Συναλλαγών

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Ο στόχος μας στο s-mshoes.gr είναι να σας προσφέρουμε ασφαλείς αγορές. Για την προστιθέμενη ασφάλειά σας οι σελίδες πληρωμής φιλοξενούνται και υποβάλλονται σε επεξεργασία από την ALpha Bank που σημαίνει ότι δεν κρατάμε στα αρχεία μας λεπτομέρειες των πιστωτικών καρτών σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται στο s-mshoes.gr είναι εμπιστευτικές και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα προϊόντα, αριθμός τηλεφώνου (για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και συνεννόηση με τις ταχυμεταφορές), η ηλεκτρονική σας διεύθυνση κλπ. Το s-mshoes.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Ευαίσθητα στοιχεία όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών δεν γίνονται ορατά σε εμάς και κατά συνέπεια δεν διατηρούνται από εμάς. Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή αν το επιθυμεί μπορεί να μεταβάλλει τα προσωπικά του στοιχεία ή να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας.

Το s-mshoes.gr σέβεται τη μυστικότητά σας και συλλέγει μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να διευκολυνθεί η παράδοση των προϊόντων του στους πελάτες. Όλες οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς και εμπιστευτικές.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες του s-mshoes.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα του για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

TOP
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0
RECENTLY VIEWED 0